Flyboarden.nl gaat naar Scheveningen

Schier 2017 Summer Edition!

Korte impressie van het vliegerfestival…….Emmen

Hierbij een korte impressie van het internationale Vliegerfestival  van ‘Stichting Vliegerfeest Emmen’ die gehouden werd van 18 t/m 20 augustus nabij de Grote Rietplas in Emmen.   Ondanks de vele regenbuien die ons parten speelde was de gezelligheid er niet minder om. En ondanks het weer waren er toch weer aardig wat mensen die een proeflesje ‘Powerkiten’wel aandurfde.

Vooral de ‘kids’ vonden het vaak een bijzondere beleving om de kracht van zo’n kite eens te voelen.  

Ook waren er een aantal ‘sups’ beschikbaar gesteld door onze Kite-partner ‘Ozone Benelux’. Door de weersomstandigheden viel het uitproberen van deze ‘sups’ dan ook letterlijk in het water buiten de teamleden van Flyboarden.nl en een paar jonge dames om. Beide jonge dames waren door de toenemende wind nog wel even te water geraakt maar konden hier gelukkig nog om lachen en moeders had hier al min of meer op gerekend en kon de zusjes voorzien van droge kleren.  

Flyboarden.nl had dan ook een mooi stuk terrein van de organisatie ter beschikking gekregen. Onze dank gaat dan ook uit naar de organisatie van dit evenement die ook dit keer weer alles in goede banen wist te leiden.  

Geniet net als ons nog even na van de video en dan zeggen we van Flyboarden.nl: Hopelijk tot 2018 bij de 30e aflevering van het vliegerfestival bij de Grote Rietplas in Emmen.

 

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief is door de vele 'spam'- aanmeldingen komen te vervallen.

Kunnen wij je helpen?

Flyboarden.nl
KvK-nummer: 58674780
E-mailadres: info@flyboarden.nl

Telefoon +31 (0)6 58 98 88 81