Cursussen 
Powerkiten en Flyboarden (Kitelandboarden)

Hierboven kun je kiezen uit een powerkite of een flyboard cursus! Wij verzorgen in de sporten powerkiten en flyboarden cursussen in zowel groepsverband als privécursussen. Ervaar de sport zoals wij die beleven! Een cursus powerkiten of flyboarden kan voor elke gelegenheid. Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten die wij aanbieden. 

Activiteiten

Data

Onze activiteiten vinden hoofdzakelijk in het weekend, op een zaterdag of zondag plaats. Gedurende het hele jaar geven wij de cursussen. Bedrijfsuitjes en andere groepsactiviteiten vinden soms ook in doordeweeks plaats. Bij een cursus aanvraag heb je de mogelijkheid om een voorkeursdatum aan te geven. We doen ons uiterste best om hier invulling aan te geven.

Locatie (adres)

Wij verzorgen de powerkite- en flyboard cursussen meestal op het strand van IJmuiden, IJmuiderslag. Dit is namelijk de "place to be" voor flyboardend Nederland! Op eigen locatie is in overleg ook mogelijk, vraag gerust naar de mogelijkheden. 


Grotere kaart weergeven

Locatie: Parkeren en looproute

Hieronder vind je een informatie afbeelding van de exacte locatie waar wij de powerkite- en flyboard cursussen geven. Klik op de afbeelding voor om informatie te krijgen over de exacte locatie waar wij de cursussen verzorgen! Zo krijg je inzicht in de parkeermogelijkheden en de looproute naar de locatie.

Een cursus cadeau geven

Een cursus powerkiten of flyboarden weg geven als cadeau? Het is mogelijk! Verras iemand met een cadeaubon van Flyboarden.nl.
Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Klantervaringen

Ben je benieuwd hoe anderen de cursus ervaren hebben en benieuwd naar foto's tijdens de cursussen?
Ga naar onze klantervaringen!

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...