Trailer Schier 2016

Beste kiters!

Ook in 2016 gaan we er weer voor! De vijfde editie van het Flyboarden.nl Schier weekend. Een tof kite weekend met grote groep op Schier. Het vindt dit jaar in het weekend van 19 t/m 21 februari 2016 plaats.

Lekker een heel weekend uitwaaien. Powerkiten, Flyboarden, buggyen en meer! Voor degene die s'avonds zin hebben, samen gezellig op stap. Het weekend staat in teken van gezelligheid en veel fun maken. We hebben dit jaar een extra programma samengesteld. 

Terugblik voorgaande jaren

Om nog even wat leuke momenten naar boven te halen…. Bij deze nog wat feeling good materiaal

Movie Schiermonnikoog kiteweekend:

Schier 2016

Datum: vrijdag 19 februari t/m zondag 21 februari 2016
Locatie: Schiermonnikoog.
Vertrek: vrijdag 19 februari 12:30 vanaf Lauwersoog.
Terug: zondag 21 februari 19:30 vanaf Schiermonnikoog.
Voor wie: Alle kiters in en buiten Nederland! Powerkiters, flyboarders, buggyers, kitesurfers (degene die het niet snel koud zullen hebben).
Kosten: 120 euro all in exclusive (Dus: Een tof kite weekend, inclusief ontbijt, middag en avondeten, overnachting, huurfiets, bootticket en breng- en haalservice van de kitespullen).
Accomodatie: Het plan is om weer in dezelfde accommodatie te overnachten als vorig jaar! Boerderij de Branding. Dit is qua locatie voor kiters een prima plek om te overnachten. Spullen kunnen s'nachts naar binnen, de beheerders zijn erg relaxt en zorgen voor een vers glaasje melk 😉 .

Zien wie er mee gaan of meepraten? Ga naar de facebook aankondiging.

Programma:

  • From adventure night to party to the max
  • Fun race
  • Toxbar theme night #carnaval 2.0
  • Demo kites

Aanmelding

I.v.m. de overnachting , fietsverhuur en eten zullen wij een definitieve lijst moeten opstellen. Inschrijvingen gaat via onderstaand formulier. Als je hebt inschreven ontvang je van ons een bevestiging. De rest van de informatie ontvang je via de mail voor aanvang van het event. De sluitingsdatum voor de inschrijvingen is 15 januari 2016! Meld je zo snel mogelijk aan om zeker te zijn van je aanmelding 😉 .

Heb je specifieke wensen voor of tijdens het weekend? Of moeten wij ergens rekening mee houden? Geef het aan in het bericht :-).

Team Flyboarden.nl
 

Meld je nu aan!

De aanmelding is inmiddels gesloten.

Share →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...