Beste kiters!

Het nieuwe jaar staat weer voor de deur! Dat betekent dat het kiteweekend Schier er weer aan komt! Net als de voorgaande jaren gaan we weer een gezellig weekend tegemoet op Schiermonnikoog. Lekker een heel weekend uitwaaien. Net als vorig jaar gaat het weer in het laatste weekend van februari plaatsvinden. Powerkiten, Flyboarden, buggyen en meer! Voor degene die s'avonds zin hebben, samen gezellig op stap. Het weekend staat in teken van gezelligheid en veel fun maken. Dit jaar gaan er een aantal primeur kites mee, waaronder de speed 4 grote maat, PKD cruise opencell depowerkite, nieuwe high end Peterlynn depower foil en meer!

Terugblik voorgaande jaren

Om nog even wat leuke momenten naar boven te halen…. Bij deze nog wat feeling good materiaal

Movie Schier 2012:

Schier 2014

Datum: vrijdag 21 februari t/m zondag 23 februari 2014
Locatie: Schiermonnikoog.
Vertrek: vrijdag 21 februari 12:30 vanaf Lauwersoog.
Terug: zondag 23 februari 19:30 vanaf Schiermonnikoog.
Voor wie: Alle kiters in en buiten Nederland! Powerkiters, flyboarders, buggyers, kitesurfers (degene die het niet snel koud zullen hebben).
Kosten: 110 euro all in exclusive (Dus: Een tof kite weekend, inclusief ontbijt, middag en avondeten, overnachting, huurfiets, bootticket en breng- en haalservice van de kitespullen).

Het plan is om weer in dezelfde accommodatie te overnachten als vorig jaar! Boerderij de Branding. Dit is qua locatie voor kiters een prima plek om te overnachten. Spullen kunnen s'nachts naar binnen, de beheerders zijn erg relaxt en zorgen voor een vers glaasje melk 😉 .

Meepraten? Ga naar het flyboarden.nl forum topic of naar de facebook aankondiging.

Aanmelden

I.v.m. de overnachting , fietsverhuur en eten zullen wij een definitieve lijst moeten opstellen. Inschrijvingen gaan via het onderstaande formulier. Als je hebt inschreven ontvang je van ons een bevestiging. De rest van de informatie ontvang je via de mail binnenkort. De sluitingsdatum voor de inschrijvingen is 15 januari 2014! Meld je zo snel mogelijk aan om zeker te zijn van je aanmelding 😉 .

Team Flyboarden.nl Lennart, Kaylee en Rowin.

 

De inschrijving is momenteel gesloten

Share →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...