#SCHIER2018: 

Beste kiters!

In 2018 gaan wederom alle remmen los! De zevende editie van het Flyboarden.nl Schier weekend zal weer een gezellig weekend worden! Met grote groep op Schier kiten en genieten. Het vindt dit jaar in het weekend van 9 t/m 11 MAART 2018 plaats.

Lekker een lang weekend uitwaaien Kitelandboarden, Kitesurfen, Buggyen en meer! Daarnaast voor degene die s'avonds zin hebben, samen gezellig op stap. Het weekend staat in teken van gezelligheid en veel kite-uurtjes maken. We hebben dit jaar een extra mooie goodie samengesteld. 


Terugblik voorgaande jaren:

Om nog even wat leuke momenten naar boven te halen…. Bij deze nog wat feeling good materiaal:

Movie Schiermonnikoog kiteweekend:

 

Schier 2018:

Datum: vrijdag 9 maart t/m zondag 11 maart 2018
Locatie: Schiermonnikoog.
Vertrek: vrijdag 9 maart 12:30 vanaf Lauwersoog.
Terug: zondag 11 maart 19:30 vanaf Schiermonnikoog.
Voor wie: Alle kiters in en buiten Nederland! Powerkiters, flyboarders, buggyers, kitesurfers van elk niveau!
Kosten: 120 euro all in exclusive (Dus: Een tof kite weekend, inclusief ontbijt, middag en avondeten, overnachting, huurfiets, bootticket en breng- en haalservice van de kitespullen naar het strand).
Accomodatie: Het plan is om weer in dezelfde accommodatie te overnachten als vorig jaar! Boerderij de Branding. Dit is qua locatie voor kiters een prima plek om te overnachten. Spullen kunnen s'nachts naar binnen, de beheerders zijn erg relaxt en
zorgen voor een vers glaasje melk.
 

Zien wie er mee gaan of meepraten? Ga naar de facebook aankondiging.
 

Programma:

  • Downwinder (indien het weer het toelaat)
  • Expedition Night
  • Fun Night
  • Demo kites


Nieuw dit jaar:
Zoals je van ons gewend bent, kreeg je altijd een kleine goodie.
Voorgaande jaren was dit een muts, sjaaltje, shirt, etc. Echter dit jaar hebben wij iets bijzonders en unieks! Een bedrukte warme hoody:

Deze hoody zijn mee te bestellen voor maar € 25,00. Een echt verzamelexemplaar! (Zie afbeelding) Geef dit wel aan bij je aanmelding met daarbij je maat, dan kunnen wij dit vrijdag 9 maart aan je overhandigen. Extra hoody willen bestellen kan natuurlijk ook altijd, ook als je niet meegaat dan voor € 32,50.


Aanmelden: 

I.v.m. de overnachting , fietsverhuur en eten zullen wij een definitieve lijst moeten opstellen. Inschrijvingen gaat via onderstaand formulier. Als je hebt inschreven ontvang je van ons een bevestiging. De rest van de informatie ontvang je via de mail voor aanvang van het event. De sluitingsdatum voor de inschrijvingen is 31 januari 2018! Meld je zo snel mogelijk aan om zeker te zijn van je aanmelding  .

Heb je specifieke wensen voor of tijdens het weekend? Of moeten wij ergens rekening mee houden? Geef het aan in het bericht :-).

Team Flyboarden.nl
 

Meld je nu aan via info@flyboarden.nl

Share →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...