Kiteweekend Schiermonnikoog #SCHIER2019: 

Beste kiters!

Natuurlijk gaat Flyboarden.nl opnieuw naar Schiermonnikoog! De achtste editie van het Flyboarden.nl Schier weekend zal weer een geslaagd weekend worden dat je natuurlijk niet mag missen! Het plan? Met een grote groep op Schiermonnikoog kiten en genieten. Het vindt dit jaar in het 2e weekend van MAART plaats namelijk 8 t/m 10 maart 2019.

Lekker een lang weekend uitwaaien Kitelandboarden, Kitesurfen, Buggyen en meer! Daarnaast voor degene die s'avonds zin hebben, samen gezellig op stap. Het weekend staat in teken van gezelligheid en veel kite-uurtjes maken. 


Nog wat gedateerd beeldmateriaal:

Movie Schiermonnikoog kiteweekend:

 

Informatie omtrent het weekend:

Datum: vrijdag 8 maart t/m zondag 10 maart 2019.
Locatie: Schiermonnikoog.
Vertrek: vrijdag 8 maart 12:30 vanaf Lauwersoog.
Terug: zondag 10 maart 19:30 vanaf Schiermonnikoog.
Voor wie: Alle kiters in en buiten Nederland! Powerkiters, flyboarders, buggyers, kitesurfers van elk niveau!
Kosten: 125 euro all inclusive (Dus: Een tof kite weekend, inclusief ontbijt, middag en avondeten, overnachting, huurfiets, bootticket en breng- en haalservice van de kitespullen naar het strand).
Accomodatie: Het plan is om weer in dezelfde accommodatie te overnachten als vorig jaar! Boerderij de Branding. Dit is qua locatie voor kiters een prima plek om te overnachten. Spullen kunnen s'nachts naar binnen, de beheerders zijn erg relaxt en zorgen voor een vers glaasje melk.

Zien wie er mee gaan of meepraten? Ga naar de facebook aankondiging.
 

Dit jaar doen we het net even anders:

  • Suprise Night
  • Fun Night
  • Downwinder*
  • Test kites

*Indien de condities het toelaten.

Aanmelden: 

I.v.m. de overnachting, fietsverhuur en eten zullen wij een definitieve lijst moeten opstellen. Inschrijvingen gaat via onderstaand formulier. Als je hebt inschreven ontvang je van ons een bevestiging. De rest van de informatie ontvang je via de mail voor aanvang van het weekend. De sluitingsdatum voor de inschrijvingen is 25 januari 2019! Meld je zo snel mogelijk aan om zeker te zijn van je aanmelding.

Inschrijven kan tot 25 januari 2019! Vol=Vol!

Heb je specifieke wensen voor of tijdens het weekend? Of moeten wij ergens rekening mee houden? Geef het aan in het bericht :-).

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Uw bericht


Let op! Indien je bovenstaand hebt ingevuld en verstuurd en je niet naar de volgende pagina gaat maar wel de melding ziet: 'Bezig met verwerken…'  Hebben wij je aanvraag ontvangen. Dit i.v.m. een storing. Onze excuses voor het ongemak!

Team Flyboarden.nl

** Let op: Deze reis is geheel op eigen risico waarbij de prijs gebaseerd is zonder een annuleringsverzekering. Uiterlijk 1 februari 2019  kan de aanmelding ongedaan worden gemaakt. Hierna kunnen wij helaas niet meer het inschrijfgeld retouneren i.v.m. de boekingen/reserveringen. 

Share →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief is door de vele 'spam'- aanmeldingen komen te vervallen.

Kunnen wij je helpen?

Flyboarden.nl
KvK-nummer: 58674780
E-mailadres: info@flyboarden.nl

Telefoon +31 (0)6 58 98 88 81