Peterlynn Banner MBS banner flysurfer banner Ozone banner

Auteur Topic: Wait, what? longboarder op het forum!  (gelezen 3145 keer)

Offline Crossstepper jordan

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 2
Wait, what? longboarder op het forum!
« Gepost op: 15 april 2013 19:50 »
Hallo allemaal!
Ik ben jordan en ik heb een verhaaltje mocht iemand geinteresseerd zijn:
Laats liep ik op een rommelmarkt en zag ik ineens een truck, als een longboarder dacht ik dat het misschien een vaag plankje was, maar nee! het was een mountain board. Doen alsof ik achterlijk was vraag ik naar de prijs van die ''vage'' plank. blij als een kind loop ik 5 minuten later met een nieuwe aanwinst onder mijn arm. Eenmaal thuis tik ik de naam in op google. Nu blijkt dat ik dit in mijn bezit heb: http://www.scrubboards.co.uk/product_detail/A__NEW_Scrub_Mountain_Boards_2010/Scrub_Monster__Slime_Green_/65/

Waarschijnlijk is dit een goedkoop instap model om te beginnen, maar dat maakt de deal niet minder leuk! Ik heb er namelijk maar 2, 50 voor betaald! Jah, twee euro vijftig. Daar kun je geen miskoop aan hebben! Nu heb ik naast longboarden ook hier de smaak goed van te pakken!

mijn vraagjes:

weet of heeft iemand misschien een goedkoop en goed board/braces? zou ik, net als mijn lange plankjes, ook zelf een mountain board kunnen bouwen dat niet meteen snapt? heeft iemand nog algemene tips/opmerkingen waarvan je denk: hey, dat is een must-know!

p.s. ik ben net nieuw op dit forum, als ik iets niet helemaal goed verwoord of doe, zeg het alsjeblieft! dan kan ik het meteen goed doen!