In het nieuwsbericht Flyboarden.nl weer op Nickelodeon stond de aankondiging dat wij weer in een televisie uitzending te zien zijn in het programma Nick battle op Nickelodeon.

Op 19 september 2013 zijn de opnames gemaakt, welke 10 en 15 november 2013 op TV zijn uitgezonden. Graag nemen we jullie mee in het filmpje welke wij voor jullie op ons Youtube kanaal hebben gezet:

Nickelodeon Nick Battle – Flyboarden 2013

Hoe het tot stand is gekomen

In 2012 hebben wij al eens eerder meegewerkt aan het programma Nick battle voor Nickelodeon. Als je deze wilt terugzien, bekijk dan de uitzending Nick battle flyboarden 2012. Ook in 2013 zijn wij benaderd om weer mee te werken aan het programma in een nieuwe uitzending. Vorig jaar hebben we Jessi begeleid met als gast in de uitzending Kim Lian van der Meij. Dit jaar zat in de hoofdrol jong talent Mikel met als gast in de uitzending Sita Vermeulen. Mikel had al ervaring met flyboarden en heeft in deze uitzending geleerd om te springen met flyboarden. Alles is goed verlopen en zijn erg blij met het eindresultaat! We zijn dan ook trots onderstaand bericht te hebben mogen ontvangen.

De opnames

Op donderdag 19 september 2013 zijn er opnames gemaakt voor het televisie programma Nickelodeon. Paul van Team Flyboarden.nl heeft hier Jong talent Mikel op weg geholpen met zijn eerste sprongen bij het flyboarden. De opnames zijn op het strand van IJmuiden, IJmuiderslag gemaakt. Hier een foto gemaakt tijdens de opnames:

Share →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Looking for something?

Use the form below to search the site:


Still not finding what you're looking for? Drop us a note so we can take care of it!

Visit our friends!

A few highly recommended friends...